Lustrum 'Het feest van bedrijfskunde'

35 jaar, tijd voor een feestje!
------------------------------------------------

Keynote spreker Joris Luyendijk op het BRUG-lustrum

Journalist en auteur van onder andere Het zijn net mensen (over het Midden-Oosten en beeldvorming), Je hebt het niet van mij, maar... (over de Haagse politiek) en Dit kan niet waar zijn (hét publieksboek over de financiële crisis) spreekt tijdens het BRUG-lustrum op 10 november a.s.

------------------------------------------------

In 1983 is BRUG, mede op initiatief van Prof. Dr. Maarten van Gils✝︎, als dé alumnivereniging van Bedrijfskunde Groningen opgericht. Zes jaar na de start van de interfaculteit Bedrijfskunde. Mooie tijden, toen nog met een instroom van 50 studenten. Vanaf 1982 ging bedrijfskunde ‘viraal’, met een instroom vanaf 1982 van 350 en later zelfs meer dan 500 studenten per jaar.

In die 35 jaar zijn er elf voorzitters geweest en oneindig veel activiteiten. Te denken aan masterclasses, workshops, bedrijfsbezoeken, BRUG-prijzen, vacatureservice, snuffelstages en natuurlijk de befaamde vakkringen die in de jaren negentig furore maakten. 

De laatste jaren zijn we wat bescheidener met gemiddeld 5 masterclasses, overwegend op onze vaste stek De Heiligenberg te Leusden. Sinds kort organiseren we onze activiteiten in samenwerking met de faculteit en dat geeft met name door de huidige verscheidenheid aan masteropleidingen een zeer multidisciplinair publiek. Een mooie ontwikkeling.

Op zaterdag 10 november a.s. vieren we ons 7de lustrum
Terug- en vooruitblikken, geweldige key-note spreker, lekkere muziek, humor om te lachen en een heerlijk diner. Een mooi moment om je studiegenoten in een ontspannen sfeer weer eens te spreken in het kasteel De Schaffelaar te Barneveld. De deelname is gratis voor leden, introducés en bedrijfskundigen Groningen. Schrijf je in via deze site (blauwe aanmeldknop rechtsboven) of per mail aan info@brug.net

Datum

Datum: 
10 november - 16:00
Plaats: 
Kasteel De Schaffelaar, Barneveld

Programma

16.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Aanvang programma 
                 met o.a. film, welkomstwoordje,
                 sprekers, cartoonist Djanko, 
                 improvisatiecabaret MiER en  
                 BRUG-quiz (mét BRUG-prijs)
18.30 uur: Korte break
19.00 uur: Vervolg programma
                 key-note Joris Luyendijk,
                 afgesloten met
                 'Vraag het Joris'      
20.00 uur: Groot BRUG-diner
21.30 uur: Feest 
00.00 uur: Afscheid

Deelnemers

Login om te zien wie deelneemt.

Plaats jouw opmerking of vraag

Login of registreer om te kunnen reageren