Masterclass De strategie van strategisch denken, de impact van IT en duurzaamheid op jouw business model

Door: Rob Zwerink (TNT) en Gjalt de Jong (FEB)

“Global connectivity, smart machines, and new media are just some of the drivers reshaping how we think about work, what constitutes work, and the skills we will need to be productive contributors in the future”.
In het onderzoek ‘Future Work Skills’ (zie bijlage) staan de vaardigheden van mensen om met IT om te gaan centraal; zonder deze toekomstige basisvaardigheden kan je niet mee in het veranderde baanlandschap. De arbeidsmarkt van de toekomst vraagt hierom en de ontwikkelingen gaan snel…

Bedrijven als KLM en TNT hebben digitale strategieën ontwikkeld om deze ontwikkelingen te vertalen in het business model van de organisatie. Dat vraagt visie, leiderschap en in staat zijn met een frisse blik naar je processen te kijken.

Rob Zwerink (Digital Strategy Manager TNT) neemt je in zijn ervaringen bij het ontwikkelen van deze strategieën en de impact die de uitrol heeft op het business model. Niet alleen IT vraagt een hernieuwde kijk, maar ook de rol van duurzaamheid wordt blijvend verankerd. En begrip als circulaire economie wordt meer gebezigd en grote steden omarmen het principe van een duurzame stad.

Gjalt de jong (Director Centre for Sustainable Entrepreneurship RUG) vertaalt zijn visie op duurzaamheid en ondernemerschap naar jouw wereld: waar kan en dien je rekening mee te houden.

Aan het einde van deze masterclass heb je een inzicht in de ontwikkelingen in IT en duurzaamheid voor de komende jaren en heb je handvatten aangereikt gekregen om deze terug te vertalen naar je eigen business. 

Deelname
Gratis voor BRUG-leden én introducees.

Om de gewenste interactiviteit te garanderen is de groepsgrootte minimaal 15 en maximaal 25 deelnemers.

Aanmelden
via www.brug.net 
(log in en zie wie er nog meer komen) of per e-mail: info@brug.net

 

Datum

Datum: 
6 februari - 18:00
Plaats: 
Landgoed de Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5 te Leusden

Programma

18.00 uur inloop
18.30 uur diner
19.00 uur masterclass
21.15 uur borrel
22.00 uur sluiting

Deelnemers

Login om te zien wie deelneemt.

Plaats jouw opmerking of vraag

Login of registreer om te kunnen reageren