Boek 'Bedrijfskunde, de Voorstelling'

Gratis voor alle BRUG-leden*, nu bestellen

Bestelprocedure BRUG-leden
Als BRUG-lid dien je in te loggen om het boek gratis* te bestellen. Inloggen is heel eenvoudig. Klik op de ‘inlog’ knop rechtsboven en log in of vraag direct een nieuw wachtwoord aan. Gebruik het e-mailadres waarop je de BRUG-mailingen ontvangt. Je ontvangt per omgaande een mailbericht met een link. Nadat je hierop hebt geklikt, kan je zelf een wachtwoord aanmaken en direct je gegegevens aanpassen. (Check even of het (verzend)adres klopt.). Ga daarna door na de bestelpagina voor dit ‘need to have’ boek.

  • Bestellen voor anderen (geen lid dus)
    Als niet BRUG-lid kan je het boek per e-mail bestellen. De kosten hiervoor zijn € 13,50 inclusief verzendkosten. Een tweede exemplaar kost € 10,-- Maak dit bedrag over op banknummer 2022521 onder vermelding van: Boek de Voorstelling. En stuur een e-mail naar info@brug.net met je adresgegevens. Na ontvangst van je betaling en gegevens wordt het boek verstuurd.

 

Boek 'Bedrijfskunde de Voorstelling'

Op het zesde lustrum is het vierde deel uit de Prof.Dr. Maarten van Gils – Stichting:   ‘Bedrijfskunde, de voorstelling’ gepresenteerd.

‘Bedrijfskunde, de Voorstelling’ laat twintig Groningse bedrijfskundigen, afgestudeerd tussen 1980 en 2009, aan het woord. Zij vertellen waar zij als bedrijfskundigen mee bezig zijn en leggen een link met hun bedrijfskundestudie. De verhalen worden gelardeerd met een zestal opiniestukken. Verhalen die je inspireren en mogelijk ook verwonderen. Deze uitgave geeft een beeld van de functies en branches waarin bedrijfskundigen terecht komen.