Bedrijfsbezoek NedTrain

Maximaal 20 deelnemers
Ben jij een fervente treinreiziger? Of juist auto-verslaafd? Wat ook je favoriete vervoermiddel is, een kijkje in de grootste werkplaats (Haarlem) van NedTrain, het onderhoudsbedrijf van de Nederlandse Spoorwegen, is altijd leuk!

Op maandag 7 oktober zijn we te gast bij NedTrain Refurbishment & Overhaul in Haarlem. In deze grootste werkplaats van NedTrain worden de treinen van NS en andere vervoerders gereviseerd en gemoderniseerd. Wij gaan kijken bij de assemblagelijn van de `DDZ` (Dubbel Dekker Zone). Hier wordt de oudste dubbeldekkertrein van NS, aangeschaft begin jaren '90, gemoderniseerd tot een gloednieuwe, hypermoderne dubbeldekker. Voor dit omvangrijke project wordt in twee ploegen gewerkt, dus tijdens onze rondleiding is men volledig in bedrijf!

Ga je mee?

De rondleiding wordt verzorgd door vrijwilligers, altijd (oud-) medewerkers van NedTrain. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd, die geheel ten goede komt aan enkele goede doelen die door NedTrain-medewerkers zijn uitgekozen. Deelname voor BRUG-leden is uiteraard kosteloos, maar we kunnen het bedrijfsbezoek alleen laten doorgaan bij meer dan 12 aanmeldingen. De groep is beperkt tot maximaal twintig deelnemers. De ervaring leert dat bedrijfsbezoeken altijd populair zijn, dus meld je zo snel mogelijk aan!

Over NedTrain

NedTrain is dé specialist in onderhoud aan treinstellen. Van technisch onderhoud tot snelle servicebeurten, van reiniging tot korte en lange termijn revisie en zelfs voor complete modernisatieprogramma's: al 165 jaar zorgt NedTrain ervoor dat de 1,2 miljoen treinreizigers van NS dagelijks op tijd, veilig en in een schone trein op hun bestemming komen. NedTrain werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week. We doen dat op 30 strategische plaatsen aan het Nederlandse spoorwegnet. NS vertrouwt NedTrain het onderhoud van haar materieel toe, maar ook Arriva, Syntus en Veolia maken gebruik van onze expertise. NedTrain is een volwaardige dochteronderneming van het NS-concern.

Aanmelden

Gebruik de rode knop rechtsboven om je aan te melden of mail het BRUG-secretariaat.

 

Datum

Datum: 
7 oktober - 18:00
Plaats: 
NedTrain R&O, Oudeweg 6, Haarlem

Programma

17.45: inloop
18.00: aan tafel*)
18.30: Introductie presentatie, veiligheidsinstructie
19.00: rondleiding door de productiehal
21.00: afsluitend drankje
21.30: einde

*) Tussen 18.00 en 18.30 uur wordt in het bedrijfsrestaurant een eenvoudige maaltijd bereid voor de medewerkers van de avondshift. Wij schuiven aan.

Deelnemers

Login om te zien wie deelneemt.