Workshop aan de slag met Lean

Activiteit: 
Workshop Aan de slag met Lean
Hoofdafbeelding: 
Subafbeelding(en): 
Verslag: 

Pas Lean toe in je eigen praktijk
Maandagavond 23 september hebben 20 mensen deelgenomen aan de thema avond LEAN bij de bedrijfskunde sociëteit Midden Nederland. In de prachtige omgeving van Landgoed de Heiligenberg, onder begeleiding van Coen Huesmann hebben we op een originele manier kennis gemaakt. Vervolgens heeft Coen de essenties van Lean gedeeld. Wat aansprak waren de praktijkvoorbeelden achter de theorie. Aan het eind van de bijeenkomst konden de handen uit de mouwen in een lego-game. Dit game illustreerde nog eens hoe je met kleine veranderingen grote effecten kunt bereiken.

De deelnemers zien graag een vervolg op het thema om zich verder te verdiepen. Hier werken we graag aan mee. Voor meer informatie over Lean of voor suggesties over een vervolg op de themaavond kan je contact opnemen met Coen Huesmann. Klik op de link voor zijn gegevens.

Suggestie: Acht deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld voor een Lean seminar dat gegeven wordt op 6 november bij KPMG. Meer informatie over dit seminar is te krijgen bij Coen Huesmann: huesmann.coen@kpmg.nl of 06 5339 0176

Klik hier voor alle deelnemers. Klik op hun foto voor de gegevens.

P.S. Laat je bericht, vraag of opmerking hieronder achter. Reageren mag ook!