Gezocht: dozijn inkopers m/v

Activiteit: 
Gezocht: dozijn inkopers m/v
Hoofdafbeelding: 
Subafbeelding(en): 
Verslag: 

Handige tips voor Back-door selling

Sommige verkopers gebruiken allerlei verkooptrucs voor hun eigen gewin. De meest voorkomende tactiek die nog steeds met veel succes wordt gebruikt, wordt in de inkoopwereld" Backdoor Selling" genoemd. Backdoor Selling betekent dat een leverancier een voorsprong probeert te behalen waardoor het verkopen van hun product en diensten gemakkelijker wordt en waarbij zij in een onderhandeling er beter af komen.

Backdoor Selling heeft twee primaire doelen: een deal afsluiten voordat er over kan worden onderhandeld en het heimelijk verkrijgen van informatie die de leverancier een voorsprong zal geven. Deze workshop voor de BRUG geeft een inkijk in deze wereld en is een deel van een groter programma bedoeld voor niet- inkopers die toch met leveranciers te maken hebben.

Tip 1: Als je niet een inkoper bent maar wel betrokken bij inkoop is het van belang bewust te zijn hoe Backdoor Selling werkt en wanneer je je daar meer of minder zorgen over moet maken.
Tip 2: Als je je bewust bent, zorg dan dat je er op zo'n manier mee om kunt gaan die past bij je relatie en afhankelijkheid van die leverancier.

Deze workshop is gegeven door Jan Jacob de Groot. Meer weten of dit onderwerp mail: transmissie@xs4all.nl of bel 06-5513 1617.

Klik hier voor alle deelnemers. Klik op hun foto voor de gegevens.