"Zakendoen in den vreemde"

Bedrijfskunde sociëteit Midden
Een boeiende avond als je de do's en don'ts van zakendoen in het buitenland wil horen

Graag nodigen we je uit voor de bijeenkomst op 18 november:

Zakendoen in den vreemde

Tijdens de tweede najaarsbijeenkomst van de Bedrijfskunde Sociëteit Midden Nederland gaan we over de grens! Twee bedrijfskundigen die jaren in het buitenland hebben gewerkt en gewoond, delen hun ervaringen, tips, do’s en dont’s met ons. Altijd al willen weten waar de mogelijkheden en kansen liggen in de voormalige sovjetlanden? De inside-stories over zakendoen in Indonesie willen horen? Of gewoon zin in een gezellige avond vol mooie verhalen, ontroerende momenten en hilarische anekdotes? In al die gevallen: kom maandag 18 november naar Leusden!

Sprekers

Peter Engberts (54, Bishkek (Kyrgyzstan), Kiev (Ukraine), Nizhny Novgorod (Rusland), Ivano-Frankivsk (Ukraine), Kaliningrad (Rusland), etc): bouwen aan bedrijven in de voormalige Sovjetunielanden.
Klik hier voor de film 'parade in Kaliningrad'

Ernst Berkhout (46, Nederland, Zwitserland, Indonesie); als financieel directeur voor Perfetti van Melle de wereld over: Alle ins en outs over zakendoen in Indonesie.

De uitgebreide introductie van beide sprekers is hieronder te downloaden.

Beide heren zullen tijdens hun presentatie ingaan op een introductie van het land, de do’s en dont’s van leven en werken in de regio, hun persoonlijke ervaringen en natuurlijk de nodige verhalen en anekdotes. Zoals gebruikelijk wordt een interactieve discussie zeer gewaardeerd! Heb je specificieke vragen voor de sprekers? Stel ze vooraf via: info@brug.net.

Aanmelden

Gebruik de rode knop rechtsboven om je aan te melden of mail het BRUG-secretariaat.

Datum

Datum: 
18 november - 18:00
Plaats: 
De Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5, Leusden

Programma

18.00: inloop en
          (aangeboden) warme maaltijd
19.00: Peter Engberts
19.45: pauze
20.00: Ernst Berkhout
20.45: afronding
21.00: borrel
21.30: einde

Deelnemers

Login om te zien wie deelneemt.