Masterclass Welke jas draagt uw klant?

Door: Tristan van de Pavert (Wavin)

Welke jas draagt uw klant?

De levensduur van een gemiddelde onderneming wordt steeds korter. Die conclusie trekt het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti uit een historische analyse van de Nederlandse AEX. De omloopsnelheid is sinds 1993 om de 10 jaar met zo'n 25 procent toegenomen.

Volgens de onderzoekers staan bedrijven in 2023 gemiddeld 25 jaar genoteerd op de AEX en in 2033 nog maar vijf jaar als deze trend doorzet. Versneld innoveren ofwel 'Disruptive Innovation' is volgens VINT de belangrijkste oorzaak van de aanzienlijk hogere omloopsnelheid. Het kunnen innoveren vraagt een scherpe blik op jouw markt en op jouw business model, terwijl de dagelijkse gang van zaken gewoon door blijft gaan: het tijdens de kick-off besproken dilemma van de ondertussenheid.

Tristan van de Pavert (Marketing Manager Wavin Nederland & België) gaat met de deelnemers aan de slag met het Business Model Canvas en met name in op de relatie tussen klantwaarde en klantsegmenten. Vanuit zijn achtergrond in de energiesector en zijn huidige werkgever Wavin geeft hij een praktische invulling aan dit model en plaats hij dit in een toekomstperspectief. Vervolgens wordt jij uitgedaagd aan de hand van het Canvasmodel scherp te krijgen welke uitdagingen jij tegen kunt komen in jouw reis naar 2025.

Deelname
Gratis voor BRUG-leden
Introducees: € 25,00

Om de gewenste interactiviteit te garanderen is de groepsgrootte minimaal 15 en maximaal 25 deelnemers.

Aanmelden
via www.brug.net 
(log in en zie wie er nog meer komen) of per e-mail: info@brug.net

 

Datum

Datum: 
7 november - 18:00
Plaats: 
Landgoed de Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5 te Leusden

Programma

Door: Tristan van de Pavert (Wavin)

18.00 uur inloop
18.30 uur diner
19.00 uur masterclass
21.15 uur borrel
22.00 uur sluiting

Deelnemers

Login om te zien wie deelneemt.

Plaats jouw opmerking of vraag

Login of registreer om te kunnen reageren