Workshop Aan de slag met Lean

Bijeenkomst de bedrijfskunde sociëteit Midden Nederland
De bedrijfskunde sociëteit Midden Nederland organiseert één keer per kwartaal een activiteit voor bedrijfskundigen in de regio waarbij zij kennis maken en kennis delen.

Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Meedoen? Meldt je aan voor een volgende editie... 

Workshop "Aan de slag met Lean" door Coen Huesmann

‘Lean’ is een veel gehoorde term bij organisaties en een wereldwijd bewezen en toegepaste methodiek die een aantoonbare en duurzame verbetering van het bedrijfsresultaat oplevert. Wij zullen een workshop verzorgen ter kennismaking met Lean. Voor mensen die reeds (ruime) ervaring hebben met Lean denken en werken zullen we een parallel programma bieden.

Tijdens deze praktische workshop gaan wij je uitdagen anders naar je eigen organisatie te kijken. Lean helpt organisaties om een cultuuromslag te bereiken die ervoor zorgt dat de organisatie zich richt op continue verbetering in dienst van de klant. De combinatie van Lean en Six Sigma biedt een scala aan hulpmiddelen en gereedschappen voor organisaties om op elk niveau bezig te zijn met procesverbeteringen.

Beginners zullen aan de hand van een simulatiegame de filosofie ervaren achter het Lean gedachtegoed: gericht op het identificeren van toegevoegde waarde en het elimineren van verspilling in processen. Er wordt meer waarde gecreëerd met minder moeite, middelen, tijd en ruimte. Voor ervaren mensen zullen we aan de hand van prikkelende stellingen een thema uitdiepen. Een uitgelezen kans om kennis op te doen, ervaringen te delen, andere BRUG leden te leren kennen en je te laten inspireren om meer uit je eigen organisatie te halen!

Het programma is als volgt:

18.00: inloop en warme maaltijd
19.00: aanvang workshop
21.00: aanvang borrel
21.30: einde

Locatie: De Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5, 3833 AC Leusden
Kosten: er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

De workshop wordt verzorgd door Coen Huesmann, Senior Manager bij KPMG Advisory. KPMG gebruikt Lean Six Sigma als methodiek om haar klanten krachtiger, efficiënter en plezieriger om voor te werken te maken. KPMG zet haar kennis en ervaring met Lean graag in om uw mensen te helpen zich te concentreren op datgene wat er echt toe doet. KPMG richt zich naast werk in operationele omgevingen ook nadrukkelijk op het toepasbaar maken van de Lean filosofie in niet-productie omgevingen.

Datum

Datum: 
23 september - 18:30
Plaats: 
Leusden, De Heiligenberg

Deelnemers

Login om te zien wie deelneemt.