Workshop: Het Klantbrein ontrafeld, met tools naar huis!

Bedrijfskunde Sociëteit Midden Nederland presenteert:
Inbound marketing gecombineerd met de praktische inzichten over het klantbrein: Br@inbound Marketing!

De bedrijfskunde sociëteit Midden Nederland organiseert één keer per kwartaal een activiteit/workshop voor de breed geïnteresseerde in de regio. In 2 uur tijd snuffelen, kennismaken en met voldoende bagage naar huis om mee te praten over het onderwerp. Samen eten (aangeboden), workshop en het laatste uur napraten met je collega-bedrijfskundigen. Altijd interessant, praktisch en gezellig.

De Workshop Br@inbound Marketing
Behalen jullie je commerciële doelstellingen in b2b? Markten veranderen radicaal en de klant gedraagt zich steeds grilliger. Tijd voor een nieuw perspectief op b2b marketing en sales. In deze interactieve presentatie vat BRUG-lid en auteur Paul Hassels Mönning de belangrijkste inzichten samen uit zijn eind 2013 verschenen boek Br@inbound Marketing. Hij neemt je mee in de belangrijkste 10 stappen om dit concept concreet in te vullen. Daarvoor combineert hij praktische inzichten over de werking van het (klant)brein met verschillende mogelijkheden op het gebied van inbound marketing.

Paul Hassels Mönning
Paul Hassels Mönning is managing partner van DutchmarQ, netwerk in b2b digital marketing en sales. Hij werkt inmiddels ruim twintig jaar op het snijvlak van marketing, sales en IT. Eerder werkte Paul ondermeer voor Capgemini als programmamanager en Fujitsu als marketing directeur. Vanuit DutchmarQ helpt hij bedrijven in de b2b-sector om meer rendement uit digitale marketing en sales te halen. Zie ook http://dutchmarq.nl/over-dutchmarq/paul-hassels-monning

Het boek `Br@inbound Marketing
Hoe gaat u om met een klant die steeds ongrijpbaarder wordt? Voor die vraag staan zakelijke marketeers en salesprofessionals in de b2b-markt. Duidelijk is dat traditionele marketing en sales niet langer werken. Klanten zijn kritischer dan voorheen en laten zich steeds meer online informeren. Harder 'duwen' via nog meer salesinspanningen heeft dus geen zin. Maar wat werkt dan wel?

Dit boek laat zien hoe u klanten kunt verleiden door uw expertise online te delen, bijvoorbeeld via webinars, video's of blogposts. Maar dat alleen is niet voldoende. Om een klant écht te prikkelen, moet u precies weten wat hem beweegt. Dat vraagt om kennis van het brein. In dit boek brengt Paul Hassels Mönning daarom het beste uit twee vakgebieden samen. Hij combineert inbound marketing met praktische inzichten over de werking van het klantbrein. Waarmee hij een nieuw perspectief op b2b-commercie introduceert: Br@inbound Marketing. Voor iedereen die op een slimmere manier wil verkopen en openstaat voor de kansen van neuromarketing en marketingautomatisering: let's go br@inbound!

Wat zeggen de experts over dit boek? Lees de recensies op Managementboek, Frankwatching  of Marketing Online.

Aanmelden
Gebruik de knop rechtsboven om je aan te melden of mail het BRUG-secretariaat.

Datum

Datum: 
12 mei - 18:00
Plaats: 
Leusden, De Heiligenberg

Programma

Het programma

18.00  Ontvangst en aangeboden warme maaltijd
19.00  Start inhoudelijk programma
21:30  Afsluitende borrel

Locatie

De Heiligenberg
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Leusden

Deelnemers

Login om te zien wie deelneemt.

Plaats jouw opmerking of vraag

Login of registreer om te kunnen reageren